В момента е 07 окт 2024, 00:44

• You do not have permission to post in chat.
@ Ice_lady
« чет 3:17 pm »
@ Ice_lady
« чет 2:56 pm »
Вижте и този линк, има много полезна информация: https://www.bgimigrant.com/info/?s=%D1% ... 0%BA%D0%B0
@ Ice_lady
« чет 2:53 pm »
Здравейте, погледнете тук: https://www.facebook.com/groups/1522439 ... D1%8F&em=1
@ Mesheka
« вт 1:34 pm »
Здравейте искам да попитам как стоят нещата със обещетение при трудова злополука в Германия
@ Стефан
« пет 2:42 pm »
Dobar den na vsichki imam slednoto oplakvane za neredovno plashtane i sam vav Bad Bellingen kam kogo moga da se obarna za oplakvane mozeli da se obarna za pomosh kam policiqta
@ Андреев
« пет 11:22 am »
@ germanec
« пон 1:08 pm »
Frau Stela Mincheva-Aladzhov Landsberger Str. 370a 80687 München 49 89 56827174 karriere@usgpeople.de
@ germanec
« чет 7:36 am »
@ germanec
« чет 7:09 am »
has replied with a quote to: Re: Where is Administration bgimigrant.com ??
@ germanec
« ср 10:56 pm »
@ sofia
« пет 8:54 am »
@ germanec
« съб 1:14 pm »
!!!
@ Pronobel
« чет 10:08 am »
@ n.b.d.stroi
« нед 10:03 am »
@ Bilyana21
« нед 10:15 am »
@ Teddy_bear
« съб 9:20 pm »
@ germanec
« вт 9:39 pm »
Да, финансамт, и да си смените щоеркласите на 4/4 или 5/3
@ Павел
« вт 7:35 pm »
Здравейте имам запитване,скоро сключихме брак в България,трябва ли да уведомим властите в Германия?
@ germanec
« чет 2:22 pm »
@ germanec
« пет 9:59 am »
@ dani8d
« вт 2:43 pm »
*Австрия
@ dani8d
« вт 2:39 pm »
Здравейте, бих искала да попитам, знае ли някой , ако работя в Германия на постоянен трудов догор с немски осигуровки ,по време на отпуската си мога ли да работя в австрия? има ли някакви специфичности ако може ?
@ PiDavid
« ср 6:34 pm »
@ germanec
« съб 10:58 am »
Да, можете чрез Джобцентъра да си търсите работа, но нищо друго! Превилегии, ничакви!
@ Marttinkka
« съб 12:39 am »
Zdraveite iskam da popitam sega doidoh s priqtelq si i toi si napravi gewerbe a az oshte nishto nqmam sz shte moga li da se registriram v job centara i da zapochna rabota
@ germanec
« пет 12:28 pm »
@ Rauchmann
« вт 12:03 am »
@ Rauchmann
« чет 11:13 pm »
@ germanec
« чет 10:26 am »
@ Rauchmann
« ср 10:27 pm »
@ germanec
« чет 8:04 am »
Здраврй отново Rauchmann, изчаквах отговор от DOX DE,, не получихме такъв, за това трия поста!
@ Rauchmann
« пон 11:09 pm »
@ germanec
« нед 10:16 pm »
@ germanec
« нед 10:10 pm »
Смело отивайте в Джобцентър, новият закон за помощи важи за пристигнали след датата на влизане на закона в сила! Джобцентър ще продължи да плаща здравните Ви!
@ nana_nana
« нед 1:49 pm »
здравейте, имам едно въпросче. Договора ми приключва април, от фирмата няма да ми подновят договора, въпроса ми е как стоят нещата с АОК, след това и джоб център, аз се записах в арбеит сам да ми търсят работа но казаха,че може да не получавам пари защото съм работила 6 месеца само в германия?Моля за помощ Блгаодаря ви
@ dinschu
« вт 6:03 pm »
@ Bavarec
« ср 2:31 pm »
@ meyzar
« ср 1:14 pm »
@ germanec
« пон 5:28 am »
Няма лошо, и аз се правех на барабанист едно време.
@ Rauchmann
« нед 11:47 pm »
... и не защото така и не успях да изсвиря Sting of the bumblebee
@ Rauchmann
« нед 11:42 pm »
Благодаря от уважение, че си се сетил за мен. Признавам си, че не изслушах изпълнението докрай. Някъде около 1989 г. спрях да слушам Manowar, Metallika, Iron Maiden, Whitesnake и т.н., но не защото минах на чалга :)
@ germanec
« пет 7:42 pm »
Това е за теб Rauchmann!
@ germanec
« пет 7:41 pm »
@ admin
« нед 11:24 am »
@ Orhan85
« пон 3:16 pm »
@ Orhan85
« съб 8:22 pm »
@ Михаела
« ср 2:23 pm »
Благодаря за отговора @ admin.
@ admin
« ср 7:36 am »
Относно документа.... без да се види неможе да се каже какво трябва да се направи!
@ admin
« ср 7:35 am »
Това е сайта от който можетр да търсите жилище: https://www.saga-gwg.de/immobiliensuche

Who is chatting

• Форум
    Теми
  • Предложения
    Модератор: Ice_lady
    0 Теми
    0 Мнения
    Няма мнения

• Въпроси
    0 Теми
    0 Мнения
    Няма мнения

• Архив
    Архив на стари теми......Ще стане отново по категории с права само за четене на нормалните потребители
    0 Теми
    0 Мнения
    Няма мнения

Влез